Silikonová forma na výrobu tabulkové čokolády Alvarak

122  101  bez DPH

Popis

Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijete formu a nechte ztuhnout. Do čokolády můžete také přidat různé náplně, jako oříšky nebo sušené ovoce .Formu můžete použít také na marcipán nebo nebo nejedlé ozdoby. Formy na výrobu domácí tabulky čokolády , jsou vyrobeny ze speciálního silikonového materiálu, který oplývá celou řadou vynikajících vlastností.

Měkká ,flexibilní a snadno použitelná – odolnost vůči teplotám –20°C do +230°C – vhodné do plynové, elektrické, horkovzdušné i mikrovlnné trouby – možnost uskladnění v mrazničce.

Údržba silikonové formy je velice snadná, i prostřednictvím myčky na nádobí. Jejich použití je snadné jelikož při pečení nepřipaluje ani nelepí, snadné vyklopení zaručí požadovaný vzhled a kvalitu. 

Jednoznačná výhoda silikonových výrobků spočívá ve velké úspoře skladovacího místa.

Díky vysoké teplotní odolnosti můžete do formy nalít horkou čokoládu a poté ji nechat ztuhnout v mrazničce..

Také se hodí pro tvarování fondánu ,který je velice oblíbeným cukrářským materiálem . .

Rozměry:21 x10,5 cm