Popis
- Díky vynikající kvalitě válcování a hladké struktuře se tato cukrová pasta velmi snadno používá. Po zpracování fondán ztuhne.
- Cukrová pasta je vhodná i pro tvorbu dekorací, snadno modelujete nebo vytváříte různé tvary a vzory.
- Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje následující postup: Nechte cukrovou pastu ohřát na okolní teplotu. Cukrovou pastu důkladně hněteme, dokud nebude hladká a pružná. Pracovní plochu poprašte trochou moučkového cukru a válečkem vyválejte fondán do rovnoměrného tvaru (tloušťka 2-3 mm). Otočte cukrovou pastu o čtvrtinu, aby se nepřilepila. Jsou při vyvalování fondánu na okrajích stále vidět drobné prasklinky? Znovu důkladně hněteme, dokud nejsou okraje při vyvalování hladké. Poté je cukrová pasta připravena k použití.
- Obsah: 250 gramů.
Složení: cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový), glukózový sirup, voda, zvlhčovadlo: E422, zahušťovadlo: E415, E466, emulgátor: E471, aroma, konzervant: E200, potravinářská kyselina: E330. Může obsahovat stopy: mandlí.
Skladování: skladujte v suchu a temnu, 15°C – 20°C.